Hava Durumu

Ölüm onu teğet geçti!

İstanbul Tuzla'da otomobili ile sahil yolunda seyir halinde olan sürücü henüz bilinmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Takla atan otomobil deniz kenarına düşerek denize uçmaktan son anda kurtuldu. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü, çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölüm onu teğet geçti!

Olay, 23.30 saatlerinde, Tuzla Postahane Mahalesi, Cafer Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 34 TR 2785 plakalı otomobili ile sahil yolunda seyir halinde olan ismi öğrenilemeyen bir kadın sürücü henüz bilinmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan kumsala düşerek takla attı.
Kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu.

Otomobilin takla atması sonucu, araç içerisinde sıkışan vatandaşa ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber olan vatandaşların çabaları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, araç içerisinde sıkışan vatandaşı kurtarmak için çaba gösteren vatandaşlar, kadın sürücünün otomobilden çıkartılması ve dengesini kaybederek yere düştüğü görülüyor.

Kaza sırasında kafe olduğunu belirten Sultan Öztekin, "Biz kafede oturuyorduk, otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı ama hiçbir yara almadan kurtarıldı. Hemen ambulansa haber verildi, geldi ama hiç yara almadığı için bindirilmedi" dedi

Takla atan otomobil vinç yardımı ile otoparka çekilirken, Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.