Hava Durumu

Ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için kesenin ağzını açtı!

Geçtiğimiz ay ailesiyle tatile giderken kaza geçirerek ölümden dönen Alişan; eşine, kardeşine ve kendisine sağlamlığıyla bilinen bir markanın aracını aldı. Alişan, sipariş ettiği araçlar için 3 milyon 750 bin TL ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için kesenin ağzını açtı!

Ünlü şarkıcı Alişan ve ikinci bebeğine hamile olan eşi Buse Varol, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Alişan, ailesine ve kendisine aldığı 3 milyon 370 bin TL'lik yeni araçlardan bahsetti. Şarkıcı, yakın zamanda doğacak olan ikinci bebeği hakkında da konuştu.

3 MİLYON 750 BİN TL ÖDEDİ

Haziran ayında eşi, çocuğu ve bakıcılarıyla İzmir'e gitmek için yola çıkan Alişan, kaza geçirerek ölümden döndü. Takla atıp sürüklenen arabadan ufak tefek sıyrıklarla kurtulan Alişan, ailesinin güvenliğini korumak için kesenin ağzını açtı. Habertürk'te yer alan habere göre: Kaza sonra önlem aldığını belirten Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek" ifadelerini kullandı.

Sağlamlığıyla bilinen Volvo markasını tercih eden Alişan, 1 milyon 250 bin TL'lik araçtan üç tane alarak 3 milyon 750 bin TL ödedi.

"İÇİMDEN KIZ ÇOCUĞU OLACAK DİYE GEÇİYOR"

İkinci kez baba olmaya hazırlanan sanatçı, bebeğin cinsiyetiyle ilgili, "Vallahi benim içinden kız diye geçiyor ancak Allah bilir. 'Kız çocuk anneyi çirkinleştirir' derler ancak Buse, her gün daha da güzel oluyor" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Alişan, geçen ay ailesiyle İstanbul-İzmir yolunda kaza geçirmişti. Kazada takla attıktan sonra 30 metre sürüklenen araçtan sağ çıkan Alişan-Buse Varol çiftinin oğulları Burak'ın Vietnamlı bakıcısı Marianne Villamer Candayan yaralanmıştı. Hayatında ilk defa kaza yaptığını belirten Alişan, kaza esnasında oğlunun üzerine yatarak yara almasını engelleyen bakıcılarına ömür boyu birlikte çalışma sözü vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.