Hava Durumu

Ölümüne aşk

Bursa'da sevdiği kızla evlenmek isteyen genç, kız arkadaşıyla tartışınca köprüye çıktı. Köprüden atlamak isteyen genci aşık olduğu kız da ikna edemeyince devreye polis girdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2012 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2012 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölümüne aşk

Olay, merkez Yıldırım ilçesindeki Temenyeri Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 19 yaşındaki İ.S, ailesine 15 yaşındaki M.O. isimli kıza aşık olduğunu anlatarak, evlenmek istediğini söyledi. Ancak her iki tarafın ailesi de bu ilişkiye karşı çıktı. Ailesini ikna edemeyen İ.S. ile M.O., sabah saatlerinde Temeyeri Parkı'na gelerek konuşmaya başladı. İ.S. sevdiği kıza evlenmek istediğini söyledi. Ancak M.O, her iki ailenin de yaşları küçük olduğu için bu ilişkiye karşı çıktığını belirtti. Tartışmanın ardından koşarak köprüye çıkan İ.S., demir korkuluklardan kendisini aşağı atmak istedi. Sevgilisinin intihar edeceğini gören M.O. ise bağırarak çevreden yardım istedi. Olayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Sevgilisini bir türlü ikna edemeyen M.O. gözyaşlarına boğulurken, köprüye gelen polis ekipleri İ.S.'yi sakinleştirmeye çalıştı. İ.S. ile M.O.'nun aileleri de olay yerine geldi. Oğlunun köprüden aşağı sarktığını gören anne gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmalarının ardından yorgun düşen genç, polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis aracına götürülen genç ile M.O.'nun birbirlerine sıkı sıkıya sarılması dikkat çekti.

Sinir krizleri geçiren genç için olay yerine sağlık ekipleri istendi. İ.S. ve M.O. ambulansa birlikte binince her iki tarafın da ailesi buna tepki gösterdi. M.O. gelen tepkiler üzerine ambulanstan indirildi. İ.S., Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.