Hava Durumu

Ölümüne selfie

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış, kısa sürede sele neden oldu. Sel sularının ortasında 'selfie' yapmaya çalışan bir genç, akıntının şiddetlenmesiyle mahsur kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölümüne selfie

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış, kısa sürede sele dönüştü. Sel sularının arasına girerek selfie çekip yağışı örüntülemeye çalışan 18 yaşındaki Mustafa Yıldız, akıntının şiddetlenmesiyle mahsur kaldı. Kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışan genç sele kapılma tehlikesi geçirdi.

Mustafa Yıldız'ı fark eden vatandaşlar, gencin yerinden kıpırdamaması uyarısında bulunarak, kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat boyunca kurtarılamayan gence, ip atıldı.

İpi beline bağlayan Yıldız, sel sularının arasından geçemeyince yan tarafta bulunan evlerden birinden tahta merdiven getirildi. Merdiveni köprü şeklinde kullanan vatandaşlar, genci sağ salim kurtarmayı başardı.

O anlar ise bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

SULAR BİR ANDA GELMİŞ

Yıldız, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, sel sularının bir anda etrafını sardığını ve neye uğradığını şaşırdığını söyledi.

Bir süre panik yaşadığını anlatan Yıldız, "Önce etrafımda sular az az ve yavaş akıyordu. O anı cep telefonumla çekmek istedim. Bir anda yüksek bir ses geldi, ardından su bastırdı. Yakındaki taşın üzerine zar zor çıktım her tarafı bir anda sel aldı. Telefonla hemen babamı aradım o ve yanındaki mahalleliyi alıp geldi, beni kurtardılar." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.