Hava Durumu

Ön safta mücadele ettiği koronavirüsü yendi, tek bir şey istedi!

İzmir'de koronavirüsü yenerek sağlığına kavuşan 112 sağlık personeli 43 yaşındaki Olcay Demirci, son günlerdeki vaka artışına dikkat çekerek, "Maske, mesafe ve hijyene her zaman dikkat etmekte fayda var. Vakalar son günlerde ciddi oranda arttı. Biraz daha dikkat edersek toplum olarak bunu yenebiliriz diye düşünüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ön safta mücadele ettiği koronavirüsü yendi, tek bir şey istedi!

112 Acil Çağrı Merkezi'nde görevli evli ve 1 çocuk annesi Olcay Demirci (43) geçen yıl Nisan ayında covid 19'a yakalandı. Koronavirüsü yenerek o günden bugüne mesleğine ön saflarda devam eden Olcay Demirci, koronavirüse yakalanma sürecini ve dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili ise şunları söyledi.

"Bir nöbet çıkışı, boğaz ve baş ağrısıyla başladı. Daha sonra iyileşemeyip toparlayamayınca doktora gittim. Tahliller pozitif çıktı. İlk yakalananlardanım. Henüz yeniydi fazla bilgimiz yoktu. Ben ve yakınlarım psikolojik olarak çok korktuk. Evde kendimi izole ettim. 14 gün boyunca hiç çıkmadım. Ona rağmen yakınlarım da virüse yakalandı. Hep beraber zor bir süreç geçirdik. Bağ, boğaz, eklem ve sırt ağrıları yaşadım. Psikolojik olarak ilk zamanlar olduğu için ne olacağını bilmemek korkuttu bizi. 14 gün izole oldum. Zor bir süreçti" dedi.

Vatandaşlara seslenen 112 sağlık personeli Olcay Demirci, "Maske, mesafe ve hijyene her zaman dikkat etmekte fayda var. Vakalar son günlerde ciddi oranda arttı. Biraz daha dikkat edersek toplum olarak bunu yenebiliriz diye düşünüyorum" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.