Hava Durumu

Ona bütün marketler yasaklandı, sebebi ise hayrete düşürecek

Markette masturabasyon yaparken yakalanan adama ilginç bir ceza verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2013 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2013 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ona bütün marketler yasaklandı, sebebi ise hayrete düşürecek

İngiliz Eugenio Freitas, 8 Temmuz 2013 tarihinde, girdiği Sainsbury's süpermarketinin et reyonunda, elini pantolonunun cebinden sokarak tam 10 dakika boyunca mastürbasyon yapar vaziyette, marketin kameralarına yakalandı. Staffordshire kontluğunun Newcastle-under-Lyme kasabasında bulunan marketin kadın çalışanlarından biri, olayı gördüğünü, ancak yanlış algılamış olduğunu düşündüğünü ve adamın pantolonuna çeki düzen vermeye çalıştığını sandığını belirtirken, marketin diğer müşterileri ne olup bittiğinin farkına vardı ve durumu görevlilere bildirdi.

Evli ve 4 çocuk babası Freitas, şikayet üzerine gözaltına alındı ve çıkarıldığı Ağır Ceza Mahkemesince, kamu ahlakı kurallarını çiğnemekten suçlu bulundu. 6 ay hapis cezası verilen adamın bu cezası ertelendi. Toplam £230 para cezası da kesilen Freitas ayrıca, yanında yetişkin biri olmadan 18 ay boyunca İngiltere’deki hiçbir markete giremeyecek.

Bu olayın, adamın ilk vukuatı olmadığı ise mahkeme sırasında anlaşıldı. Freitas, 2008 yılında, yine bir süpermarkette, ‘edepsiz teşhir’ şikayeti sonucunda uyarı almış ve 2010 yılında, cinsel içerikli suç işleyenler siciline kaydedilmiş. Adamın avukatı Hamish Noble, savunmasında, müvekkilinin aşırı cinsel istek sorunu olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.