Hava Durumu

Onlar erdi muradına

Bursaspor, 5 genç yeteneğini 3 yıllık sözleşme imzalatıp profesyonelleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2012 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2012 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onlar erdi muradına
Bursaspor'un altyapısında forma giyen Batıcan Aday, Furkan Soyalp, Mert Ilıman, Süheyl Çetin ve Ozan Tufan, profesyonelliğe adım attı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan 5 genç yetenek, büyük mutluluk yaşadı. Törene, altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman, gençlik geliştirme sorumlusu Faruk Korkmaz ve takım antrenörü Musa Öztürk katıldı.

DÜNYA BAHSEDECEK

En büyük amaçlarının A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu dile getiren Necmettin Kocaman, "Türkiye'nin, Avrupa'nın hatta dünyanın bahsedeceği oyuncular bu altyapıdan çıkacak. Bunu söylerken başta Ertuğrul Sağlam hocamıza güvenerek dile getiriyorum. Bugüne kadar çok genç oyuncuya şans verdi bugünden sonra da vereceğine inanıyorum. Bu arkadaşlarımız Yeşil Beyazlı takım için çok önemli işler yaptı. Tüm altyapıdaki futbolcularımız için bu imzalar hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

4 yıl önümüz açık
Gençlik Geliştirme Sorumlusu Faruk Korkmaz, çok mutluluk duyduğunu belirterek, "Bugün bütün U-17 takımı burada. Arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. İmza atan 5 oyuncumla gurur duyuyorum. Bu sene 7 oyuncumuz A takımla idmanlara çıkacak. 4 yıldır verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor'un önümüzdeki 4 yıl önü çok açık" dedi. Musa Öztürk ise imza atan arkadaşlardan daha heyecanlı olduğunu ve tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını söyledi.



Emrah GÜLER
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.