Hava Durumu

Onlarca kişinin gözü önünde gasp etmeye kalktılar!

İstanbul Fatih'te yabancı uyruklu olduğu belirtilen 3 kişi, elinde çanta ile yürüyen bir kişiyi takip etti. Gaspçılar sonra da onlarca kişinin gözü önünde adamın elindeki çantayı almaya çalıştı. Saldırıya uğrayan kişi, gaspçılara direndi, çantayı elinden bırakmadı. Tekme ve yumruklarla saldıran gaspçılar çevredekilerin tepkisiyle de karşılaşınca hızla kaçtı. Dehşet dolu anlar saniye saniye görüntülendi. Görgü tanığı Serdar Süleymanoğlu, ''Duyduğumuz kadarıyla şahsın elinde 30-40 bin dolar para olan bir çanta varmış. 3 kişi gasp etmeye çalışmışlar ama gasp edemediler''

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onlarca kişinin gözü önünde gasp etmeye kalktılar!

Aksaray'da önceki gün öğle saatlerinde yaşandığı belirtilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yabancı uyruklu 3 kişi, elinde çanta ile yürüyen kişiyi takibe aldı. Gaspçılar peşinde oldukları kişinin çantasını onlarca kişinin içinde almaya çalıştı. Saldırıya uğrayan kişi, gaspçılara direndi, çantayı elinden bırakmadı. Tekme ve yumruklarla saldıran gaspçılar çevredekilerin tepkisiyle de karşılaşınca hızla kaçtı. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı kaydedildi.

Görgü tanığı Serdar Süleymanoğlu, "Duyduğumuz kadarıyla şahsın elinde 30-40 bin dolar para olan bir çanta varmış. 3 kişi gasp etmeye çalışmışlar ama gasp edemediler. Bir bayan ile el arabası ile mal taşıyan bir kişi yardım etmişler. Bayağı bir dövdüler ama arkadaşı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.