Hava Durumu

OnlyFans hesabı keşfedilince olanlar oldu! Ailesi...

OnlyFans hesabı olduğu ortaya çıkınca ailesi tarafından reddedilen genç kadının aile etkinliklerine katılması büyük annesi ve teyzesi tarafından yasaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
OnlyFans hesabı keşfedilince olanlar oldu! Ailesi...

22 yaşındaki Ava Louise 270 bin takipçi ile bir çeşit Instagram ünlüsü olsa da aylık abonelik gerektiren OnlyFans hesabında hayranlarıyla biraz daha fazlasını paylaşıyor. Ailesi ise Ava'nın OnlyFans hesabını keşfettiğinde sitede paylaşılan içerikleri görünce büyük bir şok yaşadı.

Kendisini "Ben bir Instagram ünlüsüyüm" sözleriyle tanıtan Ava "TikTok'ta Tana Mongeau ile bir şarkımız var. Instagram'da neredeyse 300 bin takipçim var ve ebeveynlerim de Instagram hesabımı açıkça görebiliyor. Bu konuyu geniş ailemle hiç konuşmamıştım ama onlar da beni Instagram'dan takip edebiliyor. OnlyFans hesabımın reklamını Instagram'da yapmıştım. Sanırım orada ne paylaştığımı görmek istediler. Artık benimle konuşmuyorlar. Büyük annem beni reddetti" dedi.

Ailesiyle arasının ne zaman düzeleceğine ilişkin olarak ise Ava "Muhtemelen uzun zaman alack. Büyük annem kiliseye gitmemi isterdi, ama ben istemezdim. OnlyFans'ı seviyorum, çok eğlenceli. Bu yüzden bırakacağımı sanmıyorum. Büyük annemin Noel kartlarıyla bana gönderdiğinden çok daha fazlasını kazanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.