Hava Durumu

Onur'un ölümüne sebep olan sürücüye 15 yıl hapis talebi

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, aynı bisiklete binen çocuklardan birinin ölümüne, diğerinin de yaralanmasına sebep olmakla suçlanan çöp kamyonu sürücüsü hakkında, 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2012 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2012 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onur'un ölümüne sebep olan sürücüye 15 yıl hapis talebi
Edinilen bilgiye göre, 16 Nisan'da Yıldırım ilçesi Erdoğan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Malik K. (39) idaresindeki 16 FV 526 plakalı çöp kamyonu, ayrı bisiklete binen Onur Güven ve R.Ü.'ye (12) çarptı. Bisikletin ön demir kısmına oturan 12 yaşındaki Onur Güven kamyonun arka tekerinin altında kalarak hayatını kaybederken, arkadaşı R.Ü. ise kazayı yaralanarak atlattı.

Olayın ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan sürücü Malik K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı, şüpheli sürücünün "taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan 15 yıla kadar hapsini istedi.

Zanlı, önümüzdeki günlerde, 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Bu arada kaza tespit tutanağında, ters şeride girdiği yönünde rapor düzenlenen bisiklet sürücüsü mağdur R.Ö. hakkında, çocuk savcılığı tarafından başlatılan soruşturma ise sürüyor.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.