Hava Durumu

Onyekuru imzayı atıyor!

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a katılan Henry Onyekuru ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor... Nijeryalı yıldız, önümüzdeki hafta kulübü Monaco ile görüşecek. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onyekuru imzayı atıyor!

Galatasaray ondan, o da Galatasaray'dan çok memnun. Geçen sezon attığı 16 golle çifte kupalı şampiyonlukta başrol oynayan Henry Onyekuru, bu sezon ikinci yarıda yuvasına dönerken, yine en kritik virajlarda sahneye çıkmaya başladı. Üstün hızı ve tekniğiyle ligde dengeleri değiştiren Onyekuru'nun kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Galatasaray Yönetimi, teknik patron Fatih Terim'in de talebiyle, şimdiden genç yeteneği kadroda tutma çalışmalarına başladı. Bu transferde Cim Bom'un en büyük yardımcısı ise yine Onyekuru'nun kendisi olacak. Nijeryalı yıldızın, önümüzdeki hafta kulübü Monaco ile görüşerek, bir sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giymek üzere izin isteyeceği öğrenildi.

Galatasaray cephesi ayrıca, anlaşmanın sağlanması halinde, 22 yaşındaki futbolcunun kiralık kontratına bu kez mutlaka satın alma opsiyonunu da ekletmek istiyor. Bu operasyonun lig bitmeden gerçekleşmesi ve önümüzdeki sezonun planlamasının bu kez çok daha erken tamamlanması hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.