Hava Durumu

Operasyonla ele geçirildi! Değeri 1 milyon lira

Sağlık Bakanlığı tarafından kullanımı zararlı olduğu belirtilen ve piyasada satışı yasak olan elektronik sigara tehlikesi devam ediyor. İstanbul'da bir iş yerine müşteri kılığına giren polis tarafından yapılan baskında, tezgah altı yöntemle satıldığı belirlenen piyasa değeri 1 milyon lira tutarında 18 bin adet elektronik sigara likidi ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Operasyonla ele geçirildi! Değeri 1 milyon lira

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri, Ümraniye'de bir iş yerinde kaçak sigara likidi satıldığı ihbarını alınca belirlenen işyerini teknik ve fiziki takibe aldı. Çalışmalarda tezgah altı yöntemle kaçak olarak elektronik sigara likidi sattığı belirlenen adrese önceki gün baskın düzenlendi.

Polisin alıcı kılığına girerek alışveriş yaptıktan sonra basılan iş yerinde, koliler içerisinde saklanıp tezgah altı yöntemle satıldığı belirlenen 18 bin adet sigara likidi ele geçirildi.

Ele geçirilen sigara likitlerinin piyasa değerinin 1 milyon lira olduğu tespit eden polis, iş yeri sahibini gözaltına alınıp emniyete götürürken, sigara likitlerinede el koyup emniyet deposuna götürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.