Hava Durumu

Oral seks cinayetinde şok görüntüler

Bursa'da kavaklık alanda bıçaklanarak öldürülen bir şahsın katili ile metro istasyonunda beraber yürüdükleri ve istasyondan bilet aldıkları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2012 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oral seks cinayetinde şok görüntüler

Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi İzmir Yolu üzerinde bulunan Paşa Çiftliği Bursaray istasyonu yanında bulunan kavaklık alanda işe giden vatandaşlar, kanlar içinde bir kişinin yattığını görünce hemen polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı incelemede öldürülen kişinin N.D (35) olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme Şubesi Ekipleri yaptıkları araştırmada şahsın İzmir Yolu üzerinde bıçaklandığını, sürünerek kavaklığa gelerek burada kan kaybından öldüğünü tespit etti. N.D'nın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Soruşturmayı genişleten Cinayet Büro dedektifleri N.D ile katili E.K.'nin metro istasyonunda bilet aldıklarını ve metroya bindiklerini tespit etti. Ekipler,N.D ile birlikte kavaklığa gelen E.K.'nin Dikkaldırım Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. E.K., üzerindeki kanlı gömlek ve suç aleti bıçakla yakalanarak emniyete getirildi.

Görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarında öldürülen inşaat işçisinin cinayet şüphelisinin Bursaray istasyonundan bilet alması ve merdivenlerden birlikte inerek hafif raylı sisteme bindiklerini tespit etti. Suçunu itiraf eden E.K., N.D ile olay gecesi tanıştıklarını ve Bursaray ile Paşaçiftliği istasyonu yanında bulunan kavaklık alana gittiklerini burada Dalkılıç'ı bıçakla öldürdüğünü söyledi.

Olay öncesi Bursaray kameralarında cinayet şüphelisi E. K.'nin öldürülen N.D ile Bursaray istasyonuna 22.48 saatinde geldiği görülüyor.N.D , katiliyle beraber gişeden bilet alıyor. Turnikeden birlikte geçen katil ve kurbanı aynı trene binerek Paşaçiftliği istasyonuna geliyor. Daha sonra birlikte yürüyen merdivene binerek istasyondan uzaklaşıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.