Hava Durumu

Orgeneral Özel görevine başlıyor

İki hafta önce prostat rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği bir operasyon sonrası 15 gün süre ile rapor alıp evinde dinlenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel yarın görevine başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orgeneral Özel görevine başlıyor
Yaklaşık 15 gün önce Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde küçük çapta operasyon geçiren Genelkurmay Başkanı Özel'in tedaviye çok hızlı cevap verdiği ve çalışmaya hazır olduğu öğrenildi. Özel'in tahlil sonuçlarının temiz çıktığı vesağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Orgeneral Özel, geçen yıl temmuzayında da strese bağlı olarak gözündeki zona nedeniyle bir süre GATA'da tedavi gördü.

Orgeneral Özel'in sağlık sorunu gerekçesiyle aldığı 15 günlük rapor süresince Genelkurmaş Başkanlığı'na Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar vekalet etti. Pazartesi günü Karargah'ta olacak Özel'in, bekleyen ve imzalanması gereken dosya ve evrakları evine istediği dolayısıyla fiilen bugün göreve başladığı kaydedildi. Özel'in ayrıca Ağustos dönemi şura çalışmaları, Suriye, Doğu ve Güneydoğu ile kırsal bölgelerde terör ve seçim güvenliğine ilişkin dosyaların ilk inceleyeceği konular olduğu belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.