Hava Durumu

Orhangazi Polis Güçlendirme Derneği'nde Başkan Öz güven tazeledi

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Müdürlüğü Polis Güçlendirme Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Orhangazi TSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Uzun yıllardır derneğe başkanlık eden Sedat Öz 3 yıllığına yeniden güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Polis Güçlendirme Derneği'nde Başkan Öz güven tazeledi

Orhangazi'de özellikle Emniyet Müdürlüğü'nün birçok ihtiyaçları konusunda polise büyük katkılar sağlayan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Polis Güçlendirme Derneği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Muharrem Koca'nın yaptığı Polis Güçlendirme Kongresi'nde faaliyet raporu, gelir gider raporları ve tahmini bütçe raporları okunarak üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

SEDAT ÖZ YENİDEN BAŞKAN

Son 3 dönemdir derneğin başkanlığı görevini yürüten Sedat Öz, tek aday olarak girdiği Polis Güçlendirme Derneği Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçildi. Kongre sonrasında değerlendirme yapan Öz, "Dernek olarak geçmişte polisimiz ve emniyet müdürlüğümüz için birçok çalışmaya imza attık. Dernek olarak polisimizin her zaman yanında olduk. Maddi ve manevi desteğimizi her zaman sunduk. Yeni yönetimimizde genç arkadaşlarımız var. İstiyoruz ki artık bundan sonraki dönemlerde genç arkadaşlarımız da bu görevde sorumluluk alıp çalışmalar yapsınlar" ifadelerini kullandı.

Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu: Sedat Öz, Hüseyin Esen, Mehmet Tarakçıoğlu, Mehmet Ercan, Salih Yılmaz, Cemil Cevizlidere, Emin Sevinç.

Denetleme Kurulu: Mehmet Emin Turan, Ahmet Yılmaz, Mehmet Sezgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.