Hava Durumu

Orhun Ene: Bursa benim şehrim!

TOFAŞ'ın tecrübeli başantrenörü Orhun Ene, As TV'de yayınlanan Satırbaşı programında yeni sözleşmesinden takımın transfer politikasına kadar birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: Bursa benim şehrim!

Mavi Yeşilli kulübün başında 6. sezonunu geçirecek olan Ene yeni sezonun ipuçlarını verdi...

TARAFTARIN SEVGİSİNİ BİLİYORUM

TOFAŞ'ta geçirdiği 5 yılın ardından 2020-2021 sezonu için de imza atan başantrenör Orhun Ene bir yıl daha Bursa'da kalacağı için oldukça memnun. TOFAŞ'la yakaladığı sinerjinin sebeplerini açıklayan basketbol adamı Bursa'yla özdeşleştiğini belirterek, "Bursa benim şehrim. O sahaya çıktığımda oradaki taraftarın sevgisini ve saygısını her an hissediyorum bu benim için çok mutluluk verici. Bunların doğrultusunda bir sene daha burada geçirmek benim için ayrı bir mutluluk'' dedi.

BASKETBOL HAVASI YAKALADIK

Kulüple geçirdiği 5 sezonda önemli adımlar atan ve Avrupa'ya açılan Ene, Frutti Extra Bursaspor'un da Süper Lig'e çıkmasıyla birlikte Bursa'da iyi bir basketbol havasının yakalandığının altını çizerek, "Bursa'yı TOFAŞ'ın da başında olduğu yeni yapılanma ve organizasyonla İstanbul'la yarışan, oyuncu yetiş-tiren, basketbolda Türkiye'yi ve Bursa'yı Avrupa'da temsil eden 2 takımdan biri olmak istiyoruz. Bursa-spor futbolda nasıl başarılı olduysa biz de basketbolda aynısını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

BÜTÇEMİZE GÖRE OYUNCU BAKIYORUZ

Yeni sezon transfer yapılanması hakkında da ipuçları veren tecrübeli çalıştırıcı, "Yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı muhakkak bütçemizde azalma olacak. Bazı kayıplar da olacak. Onların yerini yeni hamlelerle doldurmaya çalışacağız. Kendi bütçemiz doğrultusunda yeni oyunculara bakıyoruz. İnşallah bu sene Bursamızı en güzel şekilde temsil edecek bir takım kurarız." diye konuştu.

KÜÇÜLME MUHAKKAK OLACAK

Pandemi sonrası kulüplerin maddi sıkıntılar yaşayacağına dikkati çeken Ene, "Ekonomik koşulları zorlayacak bir süreç olacak. Bütçe olarak küçülürken de bu başarıyı yakalamayı bilen takımlar bu süreçten sağlıklı bir şekilde çıkacaklar. Bu süreç uzun vadede bize olumlu yansıyacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.