Hava Durumu

Orhun Ene: Sorumluluktan kaçamayız

Cedevita Zagreb maçını kazandıkları için olumlu olmayan şeyleri görmezlikten gelip, sorumluluktan kaçmayacaklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Yorucu bir iş yapıyoruz. Mental olarak daima buna iyi cevap vermemiz ve hazır olmamız lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: Sorumluluktan kaçamayız

MUHSİN ÇOK İYİYDİ

7Days EuroCup B Grubu beşinci haftasında Hırvatistan temsilcisi Cedevita Zagreb'i 94-89'luk skorla yenerek gruptaki ikinci galibiyetini elde eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve ABD'li oyuncu Kyle Weems, karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Muhsin Yaşar'ın iyi oyunu ve eforuyla kazandıkları bir maç olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Diğer oyuncular da yardımcı oldu ama Muhsin beklediğimizden daha fazla katkı sağladı. Onun adına ve takım adına önemli katkıydı. Bu sene bir reaksiyon gösteriyor bunun devam etmesi lazım. Birçok insan şu an konuşur. Galip geldik diye kendi adımıza olumlu olmayan şeyleri görmezlikten gelip, sorumluluktan kaçamayız" diye konuştu.

ENERJİ HARCADIK

Hırvat rakipleri önünde çok fazla efor sarf ettiklerini belirten deneyimli hoca " Kazandığımız bir maç ama ilerisi için de bizden bir şeyleri alan bir maç oldu. Çok efor sarf ettik ve enerji kaybettik. Maçın başındaki 2 periyotta bir şekilde ikna edemedik arkadaşları ama üçüncü ve dördüncü periyodun başında savunmayı iyi yaptığımızda 14 sayılık bir farka ulaştık. Sert oynanan bir maç oldu. Fizik olarak da, mental olarak da yorucu bir iş yapıyoruz. Hem Eurocup'ta hem Türkiye liginde iddialı kalabilmek kolay bir şey değil. Onun için bence fiziksel anlamda yaşadığımız sıkıntılardan önce mental olarak bir kere buna iyi cevap vermemiz ve hazır olmamız lazım" Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.