Hava Durumu

Orka'da üretim hedefi % 80 sürdürülebilirlik!

Damat Tween ve D'S damat markalarının sahibi Orka Holding, 22 Nisan Dünya Günü'nde sürdürülebilirlik hedeflerini bir kez daha vurgulayarak sınırlı sayıda ürettiği t-shirt tasarımı ile tüketicileri de dönüşüme dahil olmaya davet ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orka'da üretim hedefi % 80 sürdürülebilirlik!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Bu kapsül t - shirt tasarımı ile hem 35 yıllık geçmişimizi kutluyoruz, hem de 2025 yılı sonuna kadar koleksiyonların yüzde 80'ini sürdürülebilir kumaşlardan üretme hedefimizi yeniden vurguluyoruz" dedi.

Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı ve tüketilen doğal kaynakları sürdürülebilir kılmayı global bir marka ve insan olmanın bir sorumluluğu olarak kabul ettiklerini vurgulayan Orakçıoğlu, 90'lı yıllarda ürettikleri t-shirt tasarımının aynısını, bu kez sürdürülebilir kumaşlardan üreterek Damat Tween mağazalarında satışa sunduklarını söyledi.

Orakçıoğlu, "Bu tasarımı ile hem 35 yıllık geçmişimizi kutluyoruz, hem de 2025 sonuna kadar koleksiyonların yüzde 80'ini sürdürülebilir kumaştan üretme hedefimizi vurguluyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.