Hava Durumu

Osmangazi'de basketbol rüzgarı

Osmangazi Belediyesi Tek Pota Basketbol Turnuvası’nda kıran kıran mücadele eden personel hem eğlendi, hem stres attı. Turnuva sonunda sevinen takım Veteriner ve Sağlık İşleri Müdürlüğü karması oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2012 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2012 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi'de basketbol rüzgarı
Osmangazi Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği motivasyon etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bir yandan eğitim seminerlerine devam eden Osmangazi Belediyesi, diğer yandan da çalışanların motivasyonunu arttıracak faaliyetler düzenliyor. Daha önce masa tenisi, bowling, futbol gibi birçok turnuvada bir araya gelen personel bu kez Tek Pota Basketbol Turnuvası’nda buluştu. 6 takımdan oluşan turnuvada final maçına Veteriner ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Destek Hizmetleri Müdürlüğü karması arasında geçti. Maçta heyecan zaman zaman doruğa çıkarken mücadeleye damgasını vuran dostluk oldu. Maç sonunda sevinen takım Veteriner ve Sağlık İşleri Müdürlüğü oldu. Şampiyon takıma kupasını Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban verdi. Personeli tek tek tebrik eden Çoban, bu tarz etkinliklerin personel üzerindeki olumlu etkisine dikkati çekerek bundan sonra da etkinliklere devam edeceklerinin mesajını verdi.

Turnuvanın ikincisi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü, üçüncüsü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, dördüncüsü ise Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.