Hava Durumu

Bursa Demirtaş'ta 218 m² dubleks daire icradan satılacak

Bursa 20. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Osmangazi Demirtaş'ta 218 m² dubleks daire icradan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Demirtaş'ta 218 m² dubleks daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Bursa İl, Osmangazi İlçe, 300 Ada, 11 Parsel, DEMİRTAŞ Mahalle/Köy, 23 Nolu Bağımsız Bölüm Tapu Kaydı: Osmangazi Tapu Müdürlüğünün dosyada mevcut06.04.2021tarih ve E.1066497sayılıyazılarına ekli Kat Mülkiyetli tapu kayıt örneğine göre kıymet takdirine konu olan, Demirtaş ? Sakarya Mahallesi , tapunun 300 ada, 11 sayılı parselinde , 61.297.44m2 yüz ölçümünde, ana taşınmazı Otuz BloktaYedi Yüz Altı Konut Dört Gurupta İki Yüz Kırk Dört Özel Garajı olan Toplam Dokuz Yüz Elli Bağımsız Bölümlü Yapılar vasfı ile kayıtlıtaşınmazda22.Blok11. Kat23bağımsız bölüm numaralı taşınmazın1 / 1 borçlu adına kayıtlıdır. Yönetim Planı: 19.07.2004
İmar Durumu:
Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün22.04.2021 tarih ve E.23401Sayılı yazıları ile Kıymet takdirine konu Bursa İli, Osmangazi İlçesi , Demirtaş Mahallesi , 300 ada , 11 parsel sayılı taşınmaz1/1000 ölçekli , Bursa İli,Demirtaş Uygulama İmar Planı Revizyonu (Yeşilşehir) kapsamında , Emsal:1.50 , TAKS:0.40 Hmax:Serbest , Blok Nizam konut alanında ve kısmende Trafo alanında kalmakta olduğu bildirilmiştir.
Yapılan İnceleme ve Tespit: Kıymet takdirine konu olan Dubleks Daire vasfındaki taşınmaz Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş ? Sakarya Mahallesi , Yasemin Park Sitesinde , 11katlı, betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış, bina içi merdiven basamak ve sahanlıkları mermer kaplama, merdiven kovası duvarları saten badanalı , asansörlü ,22. Blok 17 yıllıkapartmanın11. kat(23) bağımsız bölüm numaralı Duleks dairesidir.
Kıymet takdiri yapılan Dubleks Daire11. Katantre , hol , Salon 2 oda , mutfak , banyo Tuvalet , balkon ,Ahşap merdivenden çıkılan çatı katı Ebebeyin yatak odasında banyo olan2 oda mahallerinden ibaret toplam olarak Brüt218m2 , Net180m2 alanlı, yer döşeme kaplaması antre, mutfak, banyo, tuvalet gibi ıslak mahaller seramik yer döşeme kaplaması diğer mahaller salon ve odalar Laminat parke yer döşeme kaplaması , duvarlar banyo ve tuvalet seramik duvar kaplaması , diğer mahal duvarları saten badanalı , tavanlar kartonpiyer ve gizli aydınlatmalı daire giriş ve iç kapı doğraması Amerikan tipi Panel Mobilya kapı , pencere doğramaları ısı camlı PVC plastik doğrama, mutfak tezgahı çimsiton, mutfak tezgah altı ve tezgah üstü dolaplar mobilya , ısınma merkezi sistem pay ölçerli kaloriferlidir.
Taşınmazın yakın çevresi aynı nitelikte konut inşaatları ile meskun, taşınmazın bulunduğu sitenin tapu kaydında da belirtildiği üzere yüksek katlı ve 950 konut olan sosyal ve idari tesisleri yanında son derece güvenliği sağlanmış site içerisinde bulunmaktadır. Şehrin seçkin konut sitelerinden olup, Şehir merkezine uzak olmakla beraber toplu ulaşım araçları ile şehir merkezine ulaşılabilen , Belediye ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinden eksiksiz olarak yararlanmakta olan , su , kanalizasyon, telefon, elektrik, alt yapı mevcut olan bir bölgede bulunmaktadır.
Adresi : Demirtaş Sakarya Mahallesi Osmangazi Bursa Osmangazi / BURSA

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.