Hava Durumu

Osmangazi nefes alıyor

Osmangazi Belediyesi, sıkışık mahallelerde yeşil alanlar açıyor. Soğanlı Mahallesi’nde kamulaştırılan 2 bina yıkılırken, kazanılan 2 bin metrekarelik alan vatandaşlara nefes aldıracak.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2012 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2012 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi nefes alıyor

Soğanlı Meydanı’nı düzenlemek için çalışmalarını yoğunlaştıran Osmangazi Belediyesi, kamulaştırması tamamlanan iki binayı yıktı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da yıkım çalışmasını izlerken, daha rahat yaşanabilir bir meydanı kısa sürede mahalle halkının istifadesine sunacaklarını söyledi.


Soğanlı'da 2 bin metrekare alanın kamulaştırıldığını vurgulayan Başkan Dündar, elde edilen alanın yanı sıra çocuk parkı, muhtarlık binası, dolmuş durakları ve aile hekimlerinin olduğu binalarda da düzenleme yapacaklarını kaydetti. Dündar, “Pek çok mahallede yapmış olduğumuz hizmetlerle Osmangazi nefes alıyor” dedi.


"Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine teşekkür ediyoruz”


Soğanlı Muhtarı Âdem Asa da, mahalleyi büyük hizmetlerle buluşturan Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, “Sağlık ocağının altında yaşlılara hizmet veren bir birim var. Biz buradan muhtarlığı çıkararak, komple hizmet yeri yapmak istiyoruz. Kamulaştırmayla elde edilen alana muhtarlık binası ve çocuk parkının yapılmasını istiyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyen Asa, Osmangazi Belediyesi’nin bu dönem yaptığı hizmetlerle Soğanlı’yı ihya ettiğini vurguladı.


Önümüzdeki hafta da Nilüfer Caddesi girişinde yıkım yapılacağını, pazar alanın üstünün kapatılmasıyla ilgili projenin devam ettiğini ve mahallenin her yanında hizmetlerin yürüdüğünü aktaran Asa, “Bu dönem mahalle olarak çok yararlı hizmetler aldık. Almaya da devam ediyoruz. Bu yıl Soğanlı için adeta altın yıl oluyor” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.