Hava Durumu

Osmangazi Toktaş’ı Meşalelerle karşıladı

İlçe Başkanı Adem Dönmez ve yönetiminin Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde karşıladıkları Toktaş ve ekibi ilçe gençlik komisyonun meşaleli kortejinden geçerek İlçe Başkanlığına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2012 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi Toktaş’ı Meşalelerle karşıladı
Toktaş ve yönetimine başarılar dileyen İlçe Başkanı Dönmez, “Biz, ilçe kongremizin ardından il kongresinde taraf ve belirleyici olacağımıza dair karar almıştık. Bu kararı alırken temel prensibimizi; teşkilatları ayrıştırmayan-bütünleştiren, frenlemeyen-çalıştıran, küstürmeyen-kucaklayan ekibe destek vermek olarak belirlemiştik. İl Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’ın prensiplerimize sahip çıkarak bir adım daha ileriye götüreceğine inancımız tamdır. İl Başkanımız ve ekibinin 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde teşkilatlarımızın özlediği başarıya inandığımız için kendilerine destek verdik ve bu desteğimiz sürecektir. Biz bu gün alnımız ak dimdik buradayız” diye konuştu.

SİZDEN GÜÇ ALIYORUZ
Osmangazi İlçe Teşkilatının kongre sürecinde ortaya koyduğu kararlılığın ve dik duruşun takdire şayan olduğunu vurgulayan İl Başkan Toktaş, bu desteğin gücünü gerçekleştirecekleri her faaliyette arkalarında hissedeceklerini ifade etti. Kongre sürecinde delegelere verdiği sözlerin propaganda amaçlı olmadığını tüm sözlerinin arkasında olduğunu dile getiren Toktaş, “Söylediklerimin hepsi, içi dolu ve en kısa zamanda gerçekleştirilecek projelerdir. Toplu üye katılım törenleri ve parti okulu proje aşamasından çıkıp hayata geçmeye başladı bile” dedi.

MESELLERİMİZİ MERİNOS’TA BIRAKTIK
Parti içi meseleleri 13 Mayıs’ta Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde bıraktıklarına işaret eden Toktaş, “Hiçbir zaman küsen ve küstüren taraf olmayacağız. Biz şu anda birlik ve beraberlik içinde Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatlarını 2014 Mahalli İdareler Seçimlerine en iyi nasıl hazırlarız, Bursa’nın 17 İlçesinde de Belediye Başkanlığını kazanmayı nasıl başarabilirizin derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKANALRA PLAKET
Konuşmalardan sonra da Osmangazi İlçe Teşkilatının 25. Kuruluş yılı münasebeti ile Kurucu İlçe Başkanı İhsan Uçar ve İlçe eski Başkanları Musa Sipahioğlu ile Mustafa Engin’e şükran plaketleri İl Başkanı Hasan Toktaş tarafından verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.