Hava Durumu

Osmangazili hentbolcular umutlu

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 2018-2019 sezonunun 9. hafta mücadelesinde Samsun Gençlik ve Spor Kulübü'ne konuk oldu. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşma 32-32'lik skorla sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazili hentbolcular umutlu

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, Samsun Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başladı. İlerleyen dakikalarda savunma ve hücumda direncini arttıran Osmangazili hentbolcular arka arkaya sayılar bularak, maçın ilk yarısında 18-17'lik skorla üstünlük sağladı. Mesut Ateş ve Kürşat Kef ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da tüm varlıklarını ortaya koydu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçın son dakikalarında Osmangazi Belediyespor, attığı kritik sayı ile skoru 32-32'ye getirerek karşılaşmayı beraberlik ile kapadı.

"SPORCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

İkinci yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ifade eden Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı Başantrenörü Nedzad Masic, "Bu sezon kurmuş olduğumuz genç takım kadromuzla ligin üst sıralarında yer alan takımlarla başa baş mücadele ediyoruz. Ligde kalmayı hedeflediğimizden dolayı almış olduğumuz beraberlik, bizler için oldukça önem arz ediyor. Sporcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki Polatlı Belediyespor maçı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.