Hava Durumu

Oteldeki her buluşmamızda...

İhanet iddialarını kesin bir dille yalanlayan Kemal Gülman evliliğinin bitmesine sebep olarak gösterilen Tuluğ Bolverdi'nin kendisine açtığı davayla sarsıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oteldeki her buluşmamızda...

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre cemiyet hayatının ünlü çifti Kemal-Feryal Gülman, geçtiğimiz yaz 22 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Feryal Gülman, eşinin kendisini bir hastanede resepsiyonist olarak çalışan 23 yaşındaki Tuluğ Bolverdi'yle aldattığını iddia ederek, 200 milyon lira tazminat ve aylık 225 bin lira nafaka talebiyle dava açmıştı. Kemal Gülman ise ihanet iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Aradan bir yıl geçti ve Kemal Gülman bu kez evliliğinin bitmesine sebep olarak gösterilen Tuluğ Bolverdi'nin kendisine açtığı davayla sarsıldı. Bolverdi, 2013 yılı başında tanıştığı Kemal Gülman'la duygusal ilişki yaşadığını ancak terk edildiğini, Gülman'ın kendisine iyi bir iş vâdedip bu vaadi yerine getirmediğini ileri sürerek 10 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.

'1.5 MİLYON LİRA İSTİYOR '

Bu gelişme üzerine Kemal Gülman da Tuluğ Bolverdi ve babası Erdal Bolverdi hakkında 'şantajla kendisinden para sızdırmak istedikleri' iddiasıyla şikayetçi oldu. Gülman savcılığa verdiği dilekçede; Tuluğ Bolverdi ve babasının, Feryal Gülman lehine tanıklık yapmamaları karşılığında kendisinden 1 milyon 500 bin lira istediğini, bunu kabul etmeyince de İstanbul Aile Mahkemesi'ne gerçek olmayan ifadelerle dolu bir beyan sunduklarını anlattı. Kemal Gülman dilekçesinde şunları söyledi: "Bolverdi Ailesi'nin avukatı, avukatım ile bir görüşme yaptı. Görüşmede ailenin avukatı, Feryal Gülman ile görüştüklerini söyledi. Feryal Hanım, Tuluğ Bolverdi'nin aleyhime tanıklık yapması için 1 milyon 500 bin lira vermeye hazır olduğunu söylemiş. Bu parayı ben ödersem Tuluğ'un boşanma davasından uzak duracağı ve medyaya çıkmayacağı söylenmiş. Kendilerine hiçbir şartla para ödemeyeceğimi söyledim. Bu olayın üzerinden aylar geçtikten sonra, eşim Feryal Gülman aleyhine sözleşmeden doğan alacaklarımı tahsil etmek üzere icra takibi başlattım. Bu icra takibinin hemen akabinde Tuluğ Bolverdi notere gidip şahsım ile ilişki yaşadığı yönünde yalan beyanlarda bulunarak bunu da notere tasdik ettirmiş. Hiçbir ilgisi olmadığı halde bu beyanı boşanma dava dosyasına sunulmuş. Oysaki Tuluğ Bolverdi ve babası Erdal Bolverdi, daha önce ilişki iddialarını yalanlamıştı. Hatta baba Bolverdi, kızına bekaret raporu aldığını söylemişti."

'HEDİYE GÖNDERİYORDU'

Gülman'ın dilekçesinde bahsettiği, Tuluğ Bolverdi'ye ait noter tasdikli beyanın detaylarını SABAH ortaya çıkardı. İlk başlarda Gülman'ı tanıdığını ancak ilişki yaşamadığını söyleyen Bolverdi; İstanbul 28. Noterliği'ne onaylattığı tutanakta ise Gülman ile ilişkisinin gizli noktalarını anlattı. Bolverdi'nin çarpıcı ifadelerinden bazıları şöyle:

1- KEMAL Gülman ile çalıştığım hastanede tanıştık. Hastane işlemleri sırasında bana yakın ilgi gösterdi. Kendisinden kariyerimle ilgili tavsiye istememle birlikte tanışıklığımız ilerledi.
2- BENİM için iyi bir İngilizce kursu buldu. Gün içinde mesajlaşmaya ve kısa telefon konuşmaları yapmaya başladık. Kendisinin ilgisinden ilk başta çok rahatsız oldum, gel-gitler yaşadım. Aramızda çok yaş farkı vardı, ayrıca evliydi. Bir yandan da bana çok ilgi gösteriyor, sürekli hediyeler gönderiyor ve iltifatlar ediyordu.
3- YAŞLA ilgili kaygımı söylediğimde, bana kendisinin üç kez evlendiğini, iki eşinin de kendisinden genç olduğunu, Feryal Gülman'la da başta baskı yaşadıklarını söyledi.

'HER DEFASINDA FARKLI BİR ODADA BULUŞTUK'

4- İlk kez Maslak Sheraton Hotel'in çatı katındaki Qubbe Restaurant'a yemeğe gittik. Üç-dört kez daha yemeğe çıktık. Beni göremediği günlerde çocuk gibi olduğunu, bana aşık olduğunu, benim onun için bir bebek kadar narin olduğumu söylüyordu. Eşiyle iki yabancı olduklarını ve yeniden baharı yaşamak istediğini söylüyordu.
5- MART ayının sonuna doğru Maslak Sheraton Hotel'de bir odada birlikte vakit geçirdik. Oteldeki her buluşmamızda ayrı kat ve odaları kullanıyorduk. Odayı, adı Mustafa olan şoförü ayırtıyordu. Otele önce ben gidiyordum, sonra kendisi geliyordu. Geldiğimiz gibi ayrı ayrı otelden çıkıyorduk. Bu şekilde 9-10 kez buluştuk.
6- BENİ telefonuna 'İstanbul Borsa Yalut' diye kaydettiğini, eşinin şüphelenmemesi için ara sıra kendisine işle ilgili mesajlar atmamı istiyordu.
7- MONACO seyahati sırasında, "Madem boşanacaksın, neden hâlâ eşinle tatile çıkıyorsun?" diye üstelediğimde biraz tartıştık. Yunanistan'da Feryal Gülman ile konuşacağını söyledi. Sabretmemi istiyordu.

'HESABIMA PARA GÖNDERDİ'

8- İlişkimizin üzerinden üç-dört ay geçmişti ki, eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrendim. Bu haberi bana kendisi vermedi. Haberi öğrendiğimde kendisini aramama rağmen telefonlarıma cevap vermedi. Davanın açılmasından hemen önce hesabıma bir kişi vasıtasıyla para gönderdi.
9- İKİ-ÜÇ gün sonra şoförü Mustafa Bey beni aradı. Boşanma davası nedeniyle gözlerin Kemal Bey'de olduğunu, Feryal Gülman'ın çok yüksek tazminatlar talep ettiğini söyleyerek ortalarda görünmememi istedi. O dönem iletişimimiz farklı bir numaradan devam etti.
10- "21 yıllık eşim beni tanımamış, bunlara pabuç bırakacak adam değilim. Seni de, aileni de mağdur etmeyeceğim" dedi. Bu süreçte bana birkaç kez para verdi.
11- KENDİSİNİ aramaya devam ettiğim için aramız gerildi. Beni, "Böyle davranmaya devam edersen seni beş parasız bırakırım" diye tehdit etti. Son aradığımda, beni tanımadığını ve bir daha aramamamı söyledi.
12- BEN bu davranışları hak etmedim. Bana baştaki yaklaşımı ve sonrasındaki tutumuyla bambaşka iki insan tanıdım. Bu dava nedeniyle ruhsal çöküntü yaşadım. Bir de Kemal Gülman'dan bu şekilde sözler işitmem nedeniyle, gerçeklerin ortaya çıkması için bu ifadeyi vermeye karar verdim.

BABASI 'OYUNA KURBAN GİTTİK' DEMİŞTİ
Tuluğ Bolverdi, ilk başta Feryal Gülman'ı yalanlayarak, Kemal Gülman ile ilişki yaşadığı iddiasını reddetmişti. Bolverdi'nin babası Erdal Bolverdi'nin ise kızına bekaret raporu aldığı öne sürülmüştü. Baba Bolverdi, "Tuluğ'un başına gelenler bir oyundur. Kızımı namusumla bu yaşa getirdim. Biz kendi halinde yaşayan insanlarız. Bir oyuna kurban gittik. Her şey ortaya çıkacak" demişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.