Hava Durumu

Otelin 8'inci katından atlayarak hayatını kaybetti! İfadeler ortaya çıktı

İstanbul Esenyurt'ta otelin 8'inci katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Zerda C. ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı. Genç kızın daha önce cinsel saldırıya uğradığını söyleyerek polise şikayette bulunduğu öğrenildi. Genç kızın ölmesiyle ilgili gözaltına alınan 1 kız, 3 erkek toplam 4 kişi emniyetteki ifadelerinde, Zerda C.'nin koşarak atladığını psikolojik sorunları olduğunu ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otelin 8'inci katından atlayarak hayatını kaybetti! İfadeler ortaya çıktı

Esenyurt İnönü Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı'nda bulunan 11 katlı bir otelde saat 04.00 sıralarında 17 yaşındaki Zerda C., 5 kişi kaldıkları otelin 8. katındaki odanın balkonundan henüz belirlenemeyen bir sebeple düşmüştü. Hayatını kaybeden kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmıştı.

CİNSEL SALDIRI İDDİASIYLA POLİSE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Olayla ilgili olarak polisin geniş çaplı soruşturması sürerken, Zerda C.'nin daha önceden cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek polise şikayette bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Zerda C.'nin hırsızlık suçundan poliste kaydı olduğu da öğrenildi.

Esenyurt'ta 17 yaşındaki Zerda C.'nin otelin 8'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili gözaltına alınan 1 kız, 3 erkek toplam 4 kişi emniyetteki ifadelerinde, Zerda C.'nin koşarak atladığını psikolojik sorunları olduğunu ileri sürdü.

Esenyurt'ta sabaha karşı 17 genç kızın 11 katlı bir otelin 8'nci katında düşmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Zerda C.'nin yaşı 18'den küçük olduğu halde otele sahte kimlikle giriş yaptığı iddia edildi. Zerda C.'nin yanında bulunan biri kız kuzeni, 3 erkek toplam 4 kişinin ise emniyetteki ifadeleri devam ediyor.

KENDİ ATLADI İDDİASI

Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde alkol alıp eğlendikleri ve Zerda C.'nin bir süre sonra koşarak balkondan atladığını söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler ifadelerinde Zerda C.'nin psikolojik problemleri olduğunu da belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.