Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otizmli oğlu olan anne, Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde toprağa verildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden otizmli sporcu Uğur Efe Aydoğan'ın annesi Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aliye Aydoğan, Dünya Otizm Farkıdalık Günü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otizmli oğlu olan anne, Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde toprağa verildi

Özel bir hastanede fizik tedavi uzmanı olarak görev yapan Dr. Aliye Aydoğan 22 Mart tarihinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Aydoğan'ın geçen çarşamba günü beyin ölümü gerçekleşti. Aydoğan'ın cenazesi Gürses Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Alanya kırsalı Dönme mevkiindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye çok sayıda meslektaşının yanı sıra, yakınları ve arkadaşları katıldı. Gökhan Aydoğan eşinin tabutunun başından bir olsun ayrılmazken, yakınları ise gözyaşlarına hakim olmadı.

OTİZMLİ OĞLU VARMIŞ

Dr. Aliye Aydoğan'ın 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde toprağa verilmesinde yürekleri burkan tesadüf yaşandı. Aliye Aydoğan'ın 17 yaşında otizmli oğlu Uğur Efe Aydoğan'ın birçok başarılara imza attığı ve son olarak Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi 2. Bölge Şampiyonası'nda Altın Madalya kazandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.