Hava Durumu

Otomobil kaldırımdaki yayaya çarptı

İstanbul Ümraniye'de dört yol kesişiminde çarpışan otomobillerden biri savrularak önce kaldırımdaki yayaya daha sonra dükkana girdi. Kaldırımda yürüyen yaya kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, otomobilin yayaya çarptıktan sonra dükkana girdiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otomobil kaldırımdaki yayaya çarptı

Olay, geçen cumartesi Ümraniye Altınşehir Mahallesi Gökyüzü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre dört yol kesişiminde iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobillerden biri önce kaldırımdaki yayaya çarptı, daha sonra da dükkana girdi. Kazayı gören çevredekiler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan dükkandaki bir kişi ve yaya ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dükkanda hasar oluştu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza sırasında dükkanda bulunan Muhammed Gümüş, "Bu dört yolda biri yukarıdan geliyordu ,diğeri de sokaktan çıktı. Çarpıştıktan sonra savrulan otomobil önce kaldırımdaki yayaya daha sonra dükkana girdi. O sırada içeride müşterim vardı. O da ekmek dolabının altında kaldı. Dışardaki yayanın çok şükür durumu iyiymiş. Şimdi evinde istirahat ediyormuş" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.