Hava Durumu

Outlander dizisinin eksikleri ortaya çıktı! Meğer...

Outlander dizisinin uyarlandığı kitabı okuyanlar dizide bazı sahnelerin yer almadığını fark edebilir.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Outlander dizisinin eksikleri ortaya çıktı! Meğer...

Outlander dizisinin hayranları ilk sezondan itibaren çok katmanlı bir hikaye izliyorlar. Beş sezonu geride bırakan dizi, altıncı sezonla yoluna devam ediyor. Kuşkusuz, Outlander kitaplarının okuyucuları bazı konularda kitabı yeni okumaya başlayanlardan ve diziyi izleyenlerden daha öndeler. Diana Gabaldon'un kitaplarını okuyanlar diziyi diğer izleyicilerden daha iyi anlıyor.

Outlander dizisinde kitaptan farklı verilen bazı sahneler...

JAMIE'NİN, CLAİRE'İ ÖLÜMDEN KURTARMASI

Outlander'da büyücülükle suçlanan Claire (Caitriona Balfe) için tüm umutlar kaybolmuş gibi göründüğünde, Jamie (Sam Heughan) elbette günü kurtarmak için içeri girer ve karısını oradan çıkarmak için kılıcını çeker... Ancak Outlander kitaplarında, bir ata biner ve Claire'in boynuna haç fırlatarak onun cadı olamayacağını, aksi takdirde haçın ona zarar vereceğini söyler.

JAMIE'NİN ANNESİNİN İNCİ KOLYESİ

Outlander kitap okuyucuları, Jamie'nin Claire'e verdiği inci kolyenin anlamını daha iyi anlayacaklar. Ekranda Jamie'nin annesine ait olan kolye, evlilik yeminlerinin ardından Claire'e verilir. Outlander kitaplarında Claire, kolyeyi koridorda yürümeden önce alır. Okurlar, kolye hakkında dizi izleyicilerinden daha çok şey biliyor!

OUTLANDER DİZİSİNDEKİ ZAMAN YOLCULUĞU DÜNYASI

Zaman yolculuğunun seriyle ne kadar iç içe olduğunu ve Outlander dizisinin anlatılarında ne kadar öne çıktığını en iyi kitap serisini okuyanlar bilir. Outlander kitapları zaman yolculuğu kavramını daha da açıklıyor ve yazar Diana Gabaldon hikayenin arkasındaki mekanikler hakkında daha fazla ayrıntıya giriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.