Hava Durumu

Oylamada birinciliğe yükseldi!

Azerbaycan'da yapılacak 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde yarışacak ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülke kostümlü prova yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2012 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2012 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oylamada birinciliğe yükseldi!
Azerbaycan'da yapılacak 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde yarışacak ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülke kostümlü prova yaptı.

Yarı finalde sahne alacakları sıraya göre performanslarını sergileyen yarışmacılar bir birinden renkli sahne gösterileriyle göz doldurdu.

Türkiye'yi, ''Love Me Back'' adlı şarkısıyla temsil eden Can Bonomo da 13'üncü sırada sahne alarak yarı final öncesi son provasını yaptı. Eurovision Şarkı Yarışması'nın fan kulüp organizasyonu olan Organisation generale des Amateurs de l'Eurovision (OGAE) tarafından düzenlenen ve basın mensupları ile fanların katıldığı kamuoyu yoklaması sonuçlarına göre, Can Bonomo ikinci yarı final grubunun liderliğine yükseldi.

Dün yapılan birinci yarı final sırasında halen 3. sırada bulunan Can Bonomo, bugün sisteme girilen oylarla İsveç ve Sırbistan'ı geride bırakarak birinci sıraya çıktı.

Yarın Crystal Hall'da TSİ 22.00'da başlayacak ikinci yarı finalde yarışacak ülkelerin şu sıralamayla sahne alacak:

1. Sırbistan, 2. Makedonya Cumhuriyeti, 3. Hollanda, 4. Malta, 5. Belarus, 6. Portekiz, 7. Ukrayna, 8. Bulgaristan, 9. Slovenya, 10. Hırvatistan, 11. İsveç 12. Gürcistan, 13. Türkiye, 14. Estonya, 15. Slovakya, 16. Norveç, 17. Bosna-Hersek ve 18. Litvanya.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 26 Mayıs'ta yapılacak finalinde 1 ve 2. yarı finalden katılacak 10'ar ülke ile finale doğrudan katılan İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve evsahibi Azerbaycan temsilcileri sahne alacak.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.