Hava Durumu

Öyle kızlar var ki Hürrem'e 10 çeker

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil yapan Hakkı Bulut, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden ayrılıp Almanya'ya dönen Meryem Uzerli'ye gösterilen ilginin Türkiye'de genç kızlara haksızlık olduğunu söyledi. Hakkı Bulut, “Türkiye'de öyle güzel kızlar var ki Meryem Uzerli'ye 10 çeker" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2013 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2013 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öyle kızlar var ki Hürrem'e 10 çeker

Fethiye Balık Hali'nde kendisini misafir eden arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen arabesk müzik sanatçısı Hakkı Bulut, magazin dünyasına ilişkin soruları yanıtladı. Magazin ve siyasetten uzak durduğunu belirten ünlü sanatçı, sadece müzik çalışmalarına yoğunlaştığını anlattı. Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin 2.5 yıl dizide rol aldıktan sonra geçen mayıs ayında diziyi bırakıp Almanya'ya dönmesinin sorulması üzerine Hakkı Bulut, tarihi diziyi hiç izlemediğini söyledi. Müzik çalışmaları nedeniyle dizi izlemeye vakti olmadığını kaydeden Bulut, kızlarının ise diziyi çok sevdiğini, Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasına üzüldüklerini vurguladı. 12 sinema filmi çektiğini anımsatan Bulut, dizilerin kedisini tatmin etmediğini kaydetti.

'50 TANE MERYEM UZERLİ BULURUM'

Herhangi bir dizide Uzerli ile birlikte rol almak isteyip istemediği sorusu üzerine Bulut, “Şu anda öyle bir şey yok. Ancak bir dizi olursa, ben 50 tane Meryem Uzerli bulurum. Uzerli'ye gösterilen ilgi diğer genç kızlara haksızlık. Türkiye'de öyle güzel kızlar var ki, Meryem Uzerli'ye 10 çeker. Ancak o kızcağız orada isim yaptı. Haksızlık yapıldığını da biliyorum. Ufacık paralar verdiler. Diziyi götüren Meryem, ancak ona verilen para, çok az. Biraz da vicdanla düşünmek lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.