Hava Durumu

Oyuncu Fatih Koyunoğlu'dan genç kadına cinsel saldırı iddiası!

Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Fatih Koyunoğlu'nun tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oyuncu Fatih Koyunoğlu'dan genç kadına cinsel saldırı iddiası!

Oyuncu Fatih Koyunoğlu'nun kendisi gibi tiyatrocu olan Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Olay günü iddiaya göre Kadıköy'de bulunan bir eğlence mekanına giden oyuncu Fatih Koyunoğlu, aynı mekanda bulunan Seda Çakmasoy ile tanışmak istedi. Gürültü sebebiyle konuşamadıklarından dolayı mekandan birlikte ayrılan ikili, yakın yerde bulunan ve ünlü oyuncunun da ortağı olduğu tiyatro binasına gitti.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Kendisi gibi ünlü oyuncunun da tiyatroyla ilgilenmesinden kaynaklı sohbet etmek isteyen Seda Çakmaksoy, bir süre sonra beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Alkolün de etkisiyle oyuncu Fatih Koyunoğlu, Seda Çakmaksoy'a sarılarak genç kadını öpmeye çalıştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Genç kadının bu durumu reddederek amacının sadece tiyatro üzerine sohbet etmek olduğunu söylemesi üzerine ünlü oyuncu, genç kadından özür diledi.

Bir süre tiyatro üzerine sohbet ettikten sonra oyuncu Fatih Koyunoğlu'nun tekrar genç kadını öpmek istemesi üzerine Seda Çakmaksoy, binadan çıkmak istedi. O esnada apartman boşluğuna doğru ilerleyen Seda Çakmaksoy'un yanına gelerek cinsel saldırıda bulunan oyuncu Fatih Koyunoğlu, genç kadının sert tepki vermesi üzerine peşinden giderek genç kadını taciz etmeye devam etti. Bunun üzerine kamera olduğunu söyleyen genç kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Seda Çakmaksoy'un oyuncu Fatih Koyunoğlu'ndan şikayetçi olması üzerine ünlü oyuncu hakkından 'Cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın üçüncü celsesi de görüldü. Duruşmaya müşteki Seda Çakmaksoy ile sanık Fatih Koyunoğlu ve taraf avukatları katıldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Duruşmada müşteki Seda Çakmaksoy, sanığın cezalandırılmasını talep ederken, sanık Fatih Koyunoğlu ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini belirterek olay gününden üç gün sonra müştekinin kendisiyle bir kafede dört saat boyunca oturup çay içtiğini, iddia edilen olaylar yaşansaydı müştekinin kendisiyle bu şekilde oturmamasının gerektiğini söyledi.

Duruşma sonu mahkeme, savcının mütalaasını hazırlaması için süre verilmesine karar vererek davayı ileri bir tarihe erteledi.

FATİH KOYUNOĞLU KİMDİR?

Fatih Koyunoğlu, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kameralar karşısına ilk kez 2004 yılında yayınlanan Kalp Gözü adlı dizi ile geçen Fatih Koyunoğlu; Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Dağlar Delisi, Elveda Rumeli, Geniş Zamanlar, Beni Unutma, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, Son Yaz Balkanlar 1912, Beni Böyle Sev, Karakutu ve Yeter. Sinema filmleri ise Süper Film Birden, Plajda, Zaman Makinesi 1973, Kanunsuzlar, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarda rol almıştır.

Fatih Koyunoğlu, 1.75 metre boyunda ve 71 kilodur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.