Hava Durumu

Oyuncu Melis Birkan'ın yeni mesleği şaşırttı

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan oyuncu Melis Birkan'ın seramik yolculuğu profesyonelliğe geçti. Hobi olarak başladığı seramik yapımını ilerleten Birkan, yaptığı işleri sosyal medyadan satmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2020 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2020 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oyuncu Melis Birkan'ın yeni mesleği şaşırttı

'Issız Adam' filminde canlandırdığı 'Ada' karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Melis Birkan, seramik sanatçısı oldu.

39 yaşındaki Birkan, seramik yolculuğu profesyonelliğe geçti. Yaptığı işleri sosyal medya hesabından satmaya başlayan Birkan, "Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan" ifadelerini kullandı.

BİRKAN, 1 YILDIR OYUNCU ARAS AYDIN'LA AŞK YAŞIYOR

Melis Birkan, uzun süredir oyuncu Aras Aydın ile aşk yaşıyor. Birkan, geçtiğimiz haftalarda Aydın ile ilişkisinin birinci yılını kutlamıştı. Melis Birkan, el ele verdikleri pozunu "Seni bana getiren her şeye ve seninle geçen 1 yılıma şükürler olsun sevgilim. İyi ki sen..." notuyla yayınlamıştı.

MELİS BİRKAN KİMDİR?

30 Kasım 1983 yılında Ankara'da dünyaya gelen Melis Birkan, ilkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul'a taşındı. Birkan, altı yaşındayken dansa olan ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale üzerine tamamladı.

Kamera karşısında ısınma turlarını 2005 yılında yayınlanan Tarz-ı Hayat adlı programın sunuculuğunu yaparak atan Birkan, birçok yapımda rol aldı. Oyuncu, 'Sen Benim Her Şeyimsin', 'Adını Sen Koy', 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?', 'Avrupa Yakası' gibi bir çok dizi ve filmde boy göstermesine rağmen adını Issız Adam ve Leyla ile Mecnun'da duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.