Hava Durumu

'Oyuncularımla gurur duyuyorum'

TBL'de Dörtlü Final'e kalma başarısı gösteren Potanın Timsahları'nda Başantrenör Şemsettin Baş, "Buralarda olmamızın yegane sebebi oyuncularım. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Oyuncularımla gurur duyuyorum'

Türkiye Basketbol Ligi'nde Afyon Belediyespor ile oynadığı çeyrek final serisini 3-2 kazanarak adını Dörtlü Final'e yazdıran Bursaspor Durmazlar'da büyük sevinç yaşanıyor. Final etabında kendilerini çok daha zorlu maçların beklediğini belirten Başantrenör Şemsettin Baş, buralara hak ederek geldiklerini söyledi.

Ligde normal sezonu 4. sırada bitirdiklerini play-off'ta da kendilerinden daha fazla bütçeleri olan Afyon'u elediklerini vurgulayan başarılı çalıştırıcı, "Çocuklar çok istedi. Buralarda olmamızın yegane sebebi oyuncularım. Onlarla gurur duyuyorum. Biz bu yolda taraftarımız ile birlikte yürüyoruz. Taraftarımız inanılmaz itici bir güç. Tek ricam provokasyonlara gelmemeleri. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep yanımızda olsunlar. Dörtlü Final her şeye açık. Yukarı çıkmak istiyorsak buradaki gösterdiğimiz enerjiden çok daha fazlasını yapmalıyız. Şu da bir gerçek. Rakiplerimizin hepsi çok kuvvetli. Çok zor maçlar bizi bekliyor ama biz her maçımızı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Son bilet Acıbadem'in

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) Dörtlü Final'e kalan son takım dün belirlendi. Bursaspor Durmazlar, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehir Basket'in ardından Petkimspor ile oynadığı seriyi 3-2 kazanan Acıbadem Üniversitesi adını final grubuna yazdırdı. 12 Mayıs Cuma günü başlayacak ve iki devreli lig usulü oynanacak maçlar sonunda ilk 2 sırada yer alan takımlar adını üst lige yazdıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.