Hava Durumu

Ozan Kabak, Liverpool'da ilk maçına bugün çıkıyor! Klopp açıkladı...

Ara transfer döneminde Schalke'den Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak'ın ilk maçına bugün Leicester City karşısında çıkması bekleniyor. Menajer Jürgen Klopp, Ozan Kabak ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Kabak, Liverpool'da ilk maçına bugün çıkıyor! Klopp açıkladı...

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Fabinho'nun yeniden sakatlanmasının ardından Ozan Kabak'a Leicester City maçında forma verebileceğini söyledi. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Klopp; "Savunmamıza yeni katılan Ozan Kabak genç yaşına rağmen çok sakin bir oyuncu, öğrenmeye açık. İyi bir savunmasının yapacağı gibi önüne çıkacak her mücadeleye rahatça girebilir. Genç yaşına rağmen büyük bir kalabalık önünde oynamaya alışkın. Ben onun yaşındayken bunu yapamazdım ama tribünde 200 kişi olsa bile keyif alırdım. Şimdi ise tribünde az kişi olduğu için her sesi duyuyorsunuz. Bir hata yapsanız anında hakkınızda yapılan yorumları kelime kelime duyabilirsiniz ama Ozan'ın bunda sorun yaşamayacağını sanıyorum. Takım oyunumuza adapte olmak için ilk günden doğru işleri yaptığını söyleyebilirim. Fabinho'nun da yokluğunda bir karar vereceğim ve bunu Leicester City maçında göreceksiniz." diye konuştu.

Liverpool, Premier Lig'de bugün 15:30'da Leicester City ile deplasmanda karşılaşacak. Geçen sezonun şampiyonu Liverpool, ligde oynadığı son 9 maçta 2 kez kazanabildi, 3 kez berabere kalan Kırmızılar 4 de mağlubiyet yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.