Hava Durumu

Ozan Tufan gözaltına alındı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlattığı operasyon kapsamında Fenerbahçeli ünlü futbolcu Ozan Tufan da gözaltına alındı. Tufan, polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Tufan gözaltına alındı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, sigara kaçakçılığı nedeniyle bazı şüpheliler teknik takibe alındı. Bu sırada, lüks araçları yurt dışından yasa dışı yollarla Türkiye'ye getiren şüphelilere ulaşıldı. Bu sabah İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı Örgütlü Suçlar Bürosu koordinesinde, gümrük kaçağı lüks otomobil sahiplerine yönelik kapsamlı bir operasyon yaptı. Soruşturma kapsamında çok sayıda adreste gözaltı yapıldı. Operasyon kapsamında 100 kişi gözaltına alındı. Soruşturmada adı geçen Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan da ifadesi için Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Sabah saatlerinde yürütülen operasyon kapsamında çok sayıda lüks otomobile el konuldu. Ozan Tufan'ın aracını bir arkadaşından aldığı iddia ediliyor. Kulüpten alınan gayri resmi bilgiye göre Ozan Tufan'ın aldığı aracın ilk sahibi ÖTV ücretini düşük gösterdiği için Ozan'ın ifadesi alındı.

İFADESİ ALINDI SERBEST BIRAKILDI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlattığı operasyon kapsamında gözaltında alınan Fenerbahçeli ünlü futbolcu Ozan Tufan polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı..

YENİ ALDIĞI MASERATİ Mİ BAŞINI YAKTI?

Ozan Tufan Mart 2017'de yeni aldığı belirtilen Maserati ile gündeme gelmişti. Söz konusu haberlerde "Ozan Tufan'ın yeni aldığı 750 bin lira değerindeki Maserati otomobiline nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan 'SOT' plaka yazdırdığı" belirtiliyordu.

Soruşturmada, şüpheliler, 'resme evrakta sahtecilik', 'mühür sahteciliği', 'gümrük kaçakçılığı' ve 'sigara kaçakçılığı' ile suçlanıyor Soruşturma kapsamında 46 otomobil galerisinin mercek altına alındığı öğrenildi.

(Ozan Tufan ifade vermek için beklerken görüntülendi)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.