Hava Durumu

Ozan Tufan'ın başını o isim yakmış

Ozan Tufan'ın satın aldığı lüks otomobile aracı olan isim tanıdık çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Tufan'ın başını o isim yakmış

Dün tüm Türkiye "Ozan Tufan gözaltına alındı" haberiyle güne uyandı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Ozan Tufan gözaltına alınmamıştı. Satın aldığı ikinci el Audi R8 marka lüks otomobil eksik vergi ödenerek ülkeye sokulmuştu.

Ozan Tufan ise durumdan habersiz otomobili satın almış ve hala biniyordu. Yapılan operasyonla Ozan Tufan'ın 600 bin TL civarındaki aracına da el konuldu. Ozan Tufan bu durumda mağdur sıfatıyla ifade vermeye gitti. Kulüpten de zaten bu doğrultuda açıklama yapıldı.

Ozan Tufan'ın satın aldığı lüks otomobile aracı olan galericiyi ise herkes tanıyor. O galerici Milli Takım'da çıkan olaylara ismi karışan "Galerici Erkan" Erkan Özkaya...

Galerici Erkan, Ozan Tufan'a aracı tavsiye eden ve "arkadaşımın aracı alabilirsin" diyen aracı olan kişi... Dün yapılan operasyonda Erkan Özkaya da gözaltına alındı ve ifadesine başvuruldu. Daha sonra serbest bırakıldı.

Ozan Tufan'ın 600 bin TL'ye satın aldığı aracın tüm evrakları ise sahte çıktı ve yetkililer tarafından araca el konuldu. İkilinin Instagram'da bir yan yana bir çok fotoğrafı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.