Hava Durumu

Ozan Tufan'ın yeni hali olay oldu!

Fenerbahçeli futbolcular bu sabah sahaya indi. Son saha çalışmasını 18 Mart'ta yapan sarı-lacivertliler 45 gün sonra ilk kez tesislere gelerek hafif bir antrenmanı gerçekleştirdi. Kanarya'da yapılan idmanda kullanılan malzemeler dezenfekte edildi. Fenerbahçe'de en çok dikkat çeken isim ise Ozan Tufan oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2020 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Tufan'ın yeni hali olay oldu!

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda oyuncular antrenmana, dörderli gruplar halinde topla yaptıkları ısınma çalışmalarıyla başladı.

Kuvvet ve dayanıklılık parkuruyla devam eden idman, aerobik koşuyla tamamlandı. Antrenman öncesinde futbolcuların kullanacağı malzemeler dezenfekte edildi. Malzemeler iyice dezenfekte edildikten sonra futbolcuların kullanımına sunuldu.

OZAN YİNE OLAY OLDU

Zaman zaman Fenerbahçe'de aldığı kilolarla dikkat çeken Ozan Tufan'ın, koronavirüs salgını nedeniyle verilen arada kilo aldığı görüldü. Kulüpte rastlanan koronavirüs vakalarının ardından bir süre çalışmalarına ara veren Fenerbahçe'de, ikinci testlerin negatif gelmesi üzerine sarı-lacivertliler bugün idmanlara devam etti.

OZAN'IN KİLOLARI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, yapılan çalışmalar sırasında çekilen karelerin Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yayınlanması üzerine, sarı-lacivertlilerde zaman zaman aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen Ozan Tufan'ın yine kilo aldığı gözlendi. Daha önce gelen eleştiriler üzerine zayıflayan 25 yaşındaki futbolcunun yeni halini gören Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.