Hava Durumu

Ozan Tufan ve Serdar Aziz için bu akşam... Müthiş iddia!

Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileri, bugün Bursa’da Bursaspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde resmi girişimlerde bulunacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Tufan ve Serdar Aziz için bu akşam... Müthiş iddia!
Görüşmeleri bizzat kulüp başkanı Dursun Özbek’le, Florya’nın başına getirilen Cüneyt Tanman’ın yürütmesi planlanıyor. Maçtan önce yemekte bir araya gelecek olan iki kulüp yöneticileri, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Ozan Tufan için anlaşma zemini arayacak.

Her ne kadar Bursa cephesi bu transfer işine çok sıcak bakmasa da, iyi bir bonservis teklifi ya da yüksek kaliteli oyuncu takası durumunda, buzların kırılabileceği belirtiliyor. Ayrıca Ozan Tufan’ın  Galatasaray formasıyla da Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı bulacak olması, Sarı-Kırmızılılar’ı avantajlı kılıyor.

20 yaşındaki Ozan Tufan, performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselmeyi başardı, hatta ilk 11’in kilit isimlerinden biri haline geldi. Ozan’daki potansiyeli iyi bilen, Fatih Terim’in eski yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, iç piyasa için sunduğu transfer listesinde, genç yeteneği ilk sıraya yazmıştı. Galatasaray cephesi bu transferle, hem Melo’nun olası gidişine karşı önlem almak hem de Selçuk’a iyi bir alternatif yaratmak istiyor. Ozan için gözden çıkarılan bonservis parasının 5 milyon Euro civarında olduğu da gelen haberler arasında.

Ozan Tufan transferi için nabız yoklayacak olan Galatasaray Yönetimi,  Bursaspor yönetimi ile yapılacak görüşmede Serdar Aziz ismi de masaya yatırılacak. Kaliteli alternatifi bol olan bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, genç savunmacının bonservisi için 2.5 milyon Euro artı Dany’nin bonservisini önerecek. Böylece Semih Kaya’nın İnter’e gitmesi durumunda, kulübede önemli bir yerli alternatifi bulundurulmuş olunacak.(skorer)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.