Hava Durumu

Özcan Bizati: Bursaspor şampiyonluğa oynamalı

Bursaspor'un 1+1 yıllığına anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü Özcan Bizati Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Deneyimli çalıştırıcı, "Kadro yapısı kaliteli. Bursaspor gerek kadro kalitesi, gerek potansiyeli bakımından bu ligde şampiyonluğa oynayacak düzeyde." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özcan Bizati: Bursaspor şampiyonluğa oynamalı

ÖZEL HABER | Süha GÜRSOY

Yeşil Beyazlı Takımın yeni teknik patronu ilk mesajını Bursa Hakimiyet aracılığıyla verdi

BURSA'YI ÇOK SEVMİŞTİM

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati yeni takımıyla ilgili ilk açıklamayı Bursa Hakimiyet'e yaptı. Yeşil Beyazlı takımla yolu daha önce Samet aybaba'nın yardımcılığını yaptığı dönemde kesişen deneyimli çalıştırıcı, yeniden Bursa'da görev alacak olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Bizati, "Bursa'yı daha önce çalıştığım dönemde çok sevmiş ve benimsemiştim. Kent güzelliğinin yanında tam anlamıyla bir futbol şehri. Yeniden Bursa'da görev alacak olmak beni sevindirdi" dedi.

ETKEN VE BASKIN OYNAMALI

Yeni takımıyla ilgili ilk analizini de paylaşan Özcan Bizati, "Bursaspor gerek kadro kalitesi, gerek potansiyeli bakımından bu ligde şampiyonluğa oynayacak düzeyde. Kadro yapısı kaliteli. Hedefe oynayacak bir oyuncu grubu var. Mevcut oyuncu grubu etken ve baskın bir futbol yapısına uygun sistemle oynamalı. Benim de oyun felsefem bu anlayışa dayalı. El birliği ile iyi işler yapacağımız kanısındayım. Hedefe oynayan bir takım oluşturmak için çalışacağız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.