Hava Durumu

Özcan Bizati'nin 'Burak planı' ne olacak?

Bu sezon son maçlarda kendi oyun bölgesinde görev alamayan Burak Altıparmak'ın takıma katkısı sınırlı kaldı. Geçen sezon 2 gol 10 asistlik performans ortaya koyan deneyimli futbolcunun eski günlerine dönmesi için teknik direktör Özcan Bizati'nin vereceği karar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özcan Bizati'nin 'Burak planı' ne olacak?

Bursasporlu Burak Altıparmak bu sezon geçtiğimiz yılki performansından uzak bir görüntü sergiliyor. Takımın tecrübelileri arasında yer alan 31 yaşındaki futbolcu 30 maçta forma giydiği geçen sezon 2 gol 10 asistlik katkıyla takımın ofans yükünün önemli bir kısmını üstlenmişti. Burak Altıparmak kritik anlarda yaptığı hamlelerle hem savunma hem de hücumda aranan bir isim haline gelmişti. Bursaspor'la 2023'e kadar sözleşmesi bulunan, geçen yıl Erkan Kamat'ın başkanlığı döneminde sözleşmesinde iyileştirmeye gidilen Burak Altıparmak bu yıl adeta sistemin, sürekli değişen teknik direktörlerin ve oyun bölgesinin kurbanı oldu.

GÖREV YERİ DEĞİŞECEK Mİ?

Orta sahadaki hücuma yönelik görevinden sağbeke alınan deneyimli futbolcu beklenen performansı sergileyemedi. Oyun bölgesi değiştirilen ve 7 maçta sadece bir kez gol atabilen Burak adeta hücum özelliklerini yitirdi. Deneyimli futbolcu sağbekte verimsiz kalırken Ankaragücü maçında yenilen gollerin bölgesinden gelmesi dikkat çekti. Teknik direktör Özcan Bizati'nin Karagümrük ile oynanılan hazırlık maçında ligde fazla süre almayan Mert Yılmaz'ı sağbekte sahaya sürmesi, Burak'ın yeniden takıma daha fazla katkı koyacağı kendi oyun bölgesine çekilme ihtimalini doğurdu. Bizati'nin Boluspor karşısında Burak'la ilgili kararı merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.