Hava Durumu

Özdağ olayında çelişkili ifadeler

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın darp edilmesiyle ilgili soruşturmada teslim olan iki şüpheli, kamera kayıtlarına rağmen çelişkili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özdağ olayında çelişkili ifadeler

Görüntülerde 5 saldırganın Özdağ'a sopayla saldırdığı net görülüyor. Olayla ilgili bir kişinin daha belirlenmesiyle toplam şüpheli sayısı 6'ya çıktı. Teslim olan Gülahmet T. polis ifadesinde, olayda kullanılan aracı Ankara Ülkü Ocakları Başkan vekili Musa Ş.'den emaneten aldıklarını öne sürdü. Teslim olan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

TEHDİT MESAJLARI

Özdağ'a yönelik saldırı soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Alparslan Tufan'a yönelik de sosyal medyadan tehdit mesajları yayınlandı. Ankara Emniyeti ise halen kaçan 4 şüpheli için arama çalışmalarını sürdürüyor.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Dün ortaya çıkan görüntülerde beş saldırgan, Selçuk Özdağ'ı darp ettikten sonra korumasının havaya ateş açmasıyla kaçmaya çalışıyor. Saldırganlardan üçünün beyaz bir araca binip kaçtığı görülüyor. Öte yandan Özdağ dün soruşturmayı yürüten savcıya adliyede ifade verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.