Hava Durumu

Özel Tan’da Bilim Şenliği

Bursa’nın eğitim çınarı Özel Tan Okulları’nda düzenlenen ‘Bilim Şenliği’nde öğrencilerin sergiledikleri birbirinden önemli projeler, Türkiye’nin geleceğinin emin ellerde olduğunu kanıtlamaya yetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özel Tan’da Bilim Şenliği
Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Özel Tan Okulları’nda düzenlenen Bilim Şenliği’nde birbirinden güzel projeler görenleri adeta büyüledi. Açılış öncesi Özel Tan Okulları gösteri grubunun sahnelediği halk oyunları gösterileri veli ve öğrencileri coşturmaya yeterken, özellikle sergilenen dans konuklara neşe dolu dakikalar yaşattı.

VELİLERDEN TAM NOT

Özel Tan Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Ahmet Keçeci ve Lise Müdürü Aziz Güven’in bir konuşma yaptığı etkinlikte, daha sonra öğrencilerin fizik, kimya, fen bilgisi, edebiyat, Türkçe, tarih, coğrafya, güzel sanatlar konularında hazırladıkları projeler ziyarete açıldı.  Veliler, böyle bir organizasyona katılmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Özel Tan Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Ahmet Keçeci , Bilim Şenliği’nde önemli projelere imza atan öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, "Türkiye’nin geleceği emin ellerde. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Çocuklarımız yarınları bizden daha iyi yönetecek" dedi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.