Hava Durumu

Özer Hurmacı: Hayatımın golünü attım

90+5'te gelen galibiyet golünü anlatan deneyimli krampon, "Kalecinin önü çok kalabalıktı. Çok da güzel bir gol oldu. Hayatımdaki en güzel anlardan bir tanesiydi. Bu gol kale arkasında ağlayan genç taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özer Hurmacı: Hayatımın golünü attım

EN ÖNEMLİSİ İNSAN SAĞLIĞI

Bursaspor'un Adanaspor karşısında santrası yapılmayan golle elde ettiği galibiyetin baş mimarı Özer Hurmacı hiçbir galibiyetin insan sağlığından önemli olmadığını söyledi. Karşılaşmanın ardından konuşan tecrübeli futbolcu, "Önce şunu söylemem lazım; golden de galibiyetten de dünyadaki belki her şeyden önemlisi insan sağlığı. Taraftarlarımız deplasmana gelirken bir kaza geçirdi. Öncelikle Allah kazada yaralanan taraftarlarımıza acil şifalar versin. Gerçekten bu kazaya çok üzüldük." diye konuştu. Şampiyonluk yolunda her maçı final olarak kabul ettiklerini belirten Özer, "Bizim için şampiyonluk yolunda her maç final. O yüzden maç maç düşünüp devre arasına kadar bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor." dedi.

KALECİ TOPU GÖREMEDİ

Santrası yapılmayan galibiyet golünü de anlatan Özer Hurmacı, "Maç bitiyordu. Çok yorulmuştum. Ama bir şans daha geleceğine inanmıştım. Özellikle o bölgede kalarak son 10 dakikada kendimi diri tutmaya çalıştım. Bir kere sol ayakla vurdum olmadı. Kaleci önceden sezip oraya gitmişti. Son dakikada vurduğumda da kaleci galiba topu göremedi. Önünde iki oyuncu vardı. Çok kalabalıktı. Çok da güzel bir gol oldu. Hayatımdaki en güzel anlardan belki de bir tanesiydi. Kale arkasında ağlayan genç taraftarlarımızı gördüm. Attığım bu gol onlara armağan olsun." ifadelerini kullandı. Deneyimli krampon, sözlerini, "Sadece üç puan aldık. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanmamız gerekiyor." cümleleriyle tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.