Hava Durumu

Özge Özpirinçci yeni projesi için imaj tazeledi

Bir süredir ekranlardan uzak olan Özge Özpirinçci, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile dijital bir platformda yayınlanacak 'Bir Denizaltı Hikayesi' isimli dizide rol almıştı. Şimdilerde yeni dizi için hazırlanan oyuncu, son imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özge Özpirinçci yeni projesi için imaj tazeledi

'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Bahar' karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci dizinin ekranlara veda etmesinin ardından Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı "Bir Denizaltı Hikayesi" isimli dizide oynadı.

ÇEKİMLERİ CUNDA'DA YAPILDI

Çekimleri Cunda Adası'nda devam eden dizinin çekimleri sona erdi. Bu haberi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Dizinin 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacağını belirtilirken, yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci de imaj tazeledi.
Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de Cem Karcı'nın üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinde rol alacağı öğrenilen Özpirinçci, saçlarının yeni halinin Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

BUĞRA GÜLSOY'DAN YORUM GELDİ

Özge Özpirinçci'nin paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yağdı. Hem hayranları hem de yakın arkadaşları tarafından güzel dilekler alan Özpirinçci'nin paylaşımına yorum yapanlardan biri de Aşk Yeniden dizisinde beraber rol aldığı Buğra Gülsoy oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.