Hava Durumu

Özgü Namal eşi Serdar Oral'ın cenazesine katılamadı!

53 yaşında hayatını kaybeden Serdar Oral toprağa verildi. Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi. Namal eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koydurdu. Özgü Namal cenaze törenine ise katılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2020 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2020 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özgü Namal eşi Serdar Oral'ın cenazesine katılamadı!

Özgü Namal 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Ahmet Serdar Oral ile evlenmiş ve Muğla, Köyceğiz'de bir köye yerleşmişti. Dün gece acı haber geldi. Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral hayatını kaybetti. Oral, son yolculuğuna uğurlandı.

Özgü Namal'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Ahmet Serdar Oral, son yolculuğuna uğurlandı. Özgü Namal cenaze törenine katılamazken törene üzerinde "Biricik eşim ve babamız" yazılı çelenk koydurdu.

NAMAL CENAZE TÖRENİNE KATILAMADI

TV100'ün haberine göre, eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal cenaze törenine katılamadı. Ünlü oyuncunun evde çocuklarının yanında olduğu öğrenildi.

ACI TESADÜF

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 53 yaşında hayata veda Oral'ın, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmesi acı bir tesadüfü ortaya çıkardı.

Cenazeye katılanlar arasında yer alan ünlü yapımcı Raci Şaşmaz, bir süre mezarın başında bekledi. Oral'ın, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmesi, Namal'ın yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Elif karakterini akıllara getirdi.

Elif, dizide sevgilisi Ali Candan'ı kaybetmiş ve Ahmet Serdar Oral gibi Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmişti. Dizide Ali Candan'ı, Raci Şaşmaz canlandırmıştı.

Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu olan çift, Köyceğiz'de gözlerden uzak bir şekilde yaşam sürüyordu.

İki kez nikah masasına oturan Ahmet Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.