Hava Durumu

Özkan: Sezon sonu biz şampiyonuz

Timsah'ın yeni transferi Serdar Özkan, "Takımdaki arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum hatta Anıl en yakın arkadaşlarımdan. Güçlü bir ekibiz ve sezon sonunda şampiyon biz olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özkan: Sezon sonu biz şampiyonuz

ÖZEL HABER

Serdar Özkan, Antalya'da Sönmez Medya muhabiri Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

Antalya kampını dün Konyaspor ile oynadığı maç ile tamamlayan Bursaspor'da yeni transfer Serdar Özkan bu mücadelede forma giymedi. Maç öncesi takımdan ayrı bir idman yapan Serdar, daha sonra ise mücadeleyi tribünden takip etti. Bu sırada Timsah'ın Antalya kampındaki son maçını tek başına takip eden Sönmez Medya'ya konuşan 33 yaşındaki futbolcu, se-zon sonu şampiyon olacaklarını söyledi. Serdar, "Şampiyon olmuş bir camiaya geldim. Buranın büyüklüğünün farkındayım. Bütün bir camia olarak bütünleşirsek eğer bizim önümüzde kimse duramaz" diye konuştu.

"SÜPER LİG'E DÖNECEĞİZ"

Teknik direktör İbrahim Üzülmez ile daha önce aynı takımda futbol oynadığını da belirten Serdar Özkan, "Öncelikle teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez ile daha önce aynı takımda oynadım. Kendisi çok sevdiğim ve karakterini bildiğim bir abim. Onunla daha önce önemli başarılara imza atmıştık. Şimdi yeni başarıları yine beraber kazanmak istiyoruz. Zaten takımdaki herkesi az çok tanıyorum. Anıl Karaer de en iyi arkadaşlarımdan. Güçlü bir kadroya sahibiz. Sezon sonunda şampiyon biz olacağız ve yerimiz olan Süper Lig'e döneceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.