Hava Durumu

Özlem Balcı, öpüşme sahneleri yüzünden Netflix projesini reddetti

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı, Netflix gibi büyük dijital platformlardan aldığı dizi teklifini öpüşme ve sevişme sahnelerinden dolayı reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlem Balcı, öpüşme sahneleri yüzünden Netflix projesini reddetti

Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiği ortaya çıkan oyuncu Özlem Balcı, konu hakkında fikirlerini paylaştı.

"KAMERA KARŞISINDAYIM DİYE ÖPÜŞÜP SEVİŞMEM"

Kendi kuralları olduğundan bahseden Balcı, "Son bir ay içind eüç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem" ifadelerini kullandı.

"PROFESYONEL DEĞİLİM DİYE LİNÇ EDİLEBİLİRİM"

Kararından dolayı hoş karşılanmayacağını bildiğini belirten oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.