Hava Durumu

Özlem Önal 15 milyon dolarlık villada karantinada!

Uzun süredir ABD'de yaşayan Özlem Önal, Covid-19'un vurduğu New York'tan kaçmak için ultra zenginlerin yaşadığı Shelter Island'a gitti. Sosyetik güzel, yapımcı aşkı Stuart Parr'ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasında karantinada...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlem Önal 15 milyon dolarlık villada karantinada!

Koronavirüs sürecini ABD'de geçiren Özlem Önal, New York'taki vaka sayısının korkutan bir hale gelmesi nedeniyle VIP karantinaya girdi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Hollywood yapımcısı sevgilisi Stuart Parr'ın Shelter Island denilen bölgedeki lüks malikanesine giden sosyetik güzel, haftalardır birbirinden ünlü isimlerin de evinin bulunduğu adada karantinada.

ABD'li sevgilisinin 15 milyon dolarlık malikanesinde Covid-19'dan kaçan Özlem Önal, "Karantinanın bile ultra lüksünü yaşıyor" dedirtti.

2018'den beri birlikte olan sosyetik güzel ile ABD'li yapımcının, bu yaz için evlilik planı yaptığı ancak pandemi nedeniyle düğünlerini ertelediği de konuşulanlar arasında.

New York eyaletindeki Long Island'ın doğu ucunda yer alan Shelter Island'da; Calvin Klein'dan Brooke Shields'e kadar birçok yıldızın malikanesi bulunuyor.

Özlem Önal, uzun yıllardır ABD'de yaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.