Hava Durumu

Özlem Savaş yaşadığı zorlukları anlattı

Özlem Savaş, oyunculuk sektöründe yaşadığı zorlukları anlattı. Karşısına çıkan kişilerin kendisine kumpas kurduğunu belirten Savaş, "Ben onlar gibi yüzsüz olamadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlem Savaş yaşadığı zorlukları anlattı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Özlem Savaş, önceki gün Arnavutköy'deydi. Sahilde yürüyüş yaptıktan sonra bir mekanda kahve içen Savaş, Beykoz'a geçmek için motor iskelesinde beklerken görüntülendi.

"UTANDIM"

Ünlü oyuncu, yaşadığı sıkıntılı süreçlerde sektöre küstüğünü dile getirdi:

Şehir tiyatrolarında ilk oyunumla kadroya alındım. Arkasından diziler ve filmler geldi. Fakat bazı yaşadığım özel durumlar ve karşıma çıkan kötü insanların bana kumpas kurduğunu fark edemedim. Utandım. İnsanlar bu olaylar olduğu zaman başka bir kadını tuttular. Ben bu kadar yüzsüz bir kadın olamadım.

Zor günleri geride bıraktığını ifade eden Özlem Savaş, oyunculuğuyla yeniden gündeme gelmek istediğini söyledi: Çelik gibi oldum. Londra'da yaşam koçlarından eğitim aldım. Çok disiplinli yaşıyorum, spor yapıyorum. Oyunculuğumu konuşturmak istiyorum. Artık her şeyi daha ciddiye alıyorum.

"NASIL DİZİLERDE OYNUYOR?"

Savaş'a "dizilere sosyal medyadaki takipçi sayısına göre oyuncu alındığı" polemiği soruldu. "Yeni isimlerden takipçisi yüksek biri var ki görünce kanal değiştiriyorum. Dünyanın en yeteneksiz oyuncusu, nasıl oynuyor dizilerde? Ama sektör olarak umutluyum. Artık iyi oyuncuların dizileri tutuyor" yantınını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.