Hava Durumu

Özlüce'de alarm!

Koronavirüs salgınıyla boğuşan Bursaspor'da kritik Balıkesirspor maçı öncesi sakatlık alarmı verildi. Tuzlaspor maçında sakatlanan Burak Kapacak ve Burak Altıparmak deplasmandaki mücadeleye yetiştiril-meye çalışılıyor. Teknik direktör Mustafa Er maçın kadrosunu karşılaşmadan önce yapılacak PCR testinden sonra belirleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de alarm!

Yeşil Beyazlıların başı yine sakatlıklarla dertte.

BURAK ALTIPARMAK'IN MR'I ÇEKİLDİ

Ligde oynadığı son 4 maçtan 4 puan çıkaran Bursaspor'da Balıkesirspor maçı öncesi sakatlık alarmı verildi. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadelenin hazırlıklarına soğuk havada devam ederken, takımın iki önemli isminin Tuzlaspor maçında sakatlanması moralleri bozdu. Adalesinde problem meydana gelen Burak Altıparmak'ın MR'ı çekilirken, tecrübeli futbolcunun tedavisine başlanıldı. Burak'ın Balıkesirspor karşısında oynama ihtimalinin düşük olduğu, maça yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

KADRO TESTTEN SONRA BELİRLENECEK

Aynı durum Burak Kapacak için de geçerli. Tuzlaspor maçında aldığı darbeden dolayı sakatlanan Burak Kapacak'ın da tedavisinin devam ettiği, 21 Şubat Pazar günü oynanacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Bursaspor'da Kovid-19 PCR testleri pozitif çıkan ve izolasyon sürecini tamamlayanların karşılaşmaya kadar takıma dönmeleri beklenirken, teknik direktör Mustafa Er'in geçen haftaki gibi maç kadrosunu mücadeleden iki gün önce yapılacak son testin ardından belirleyeceği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.